Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Майли Сайръс: Първата ми целувка беше с момиче

отпечатай новината

05.03.2019 17:20 | Видян 1434 пъти

Майли Сайръс: Първата ми целувка беше с момиче

Дори още в ролята си на Хана Монтана тя е била отворена към другия пол.
Майли Сайръс разказва за първата си връзка през живота, и то такава с момиче. Звездата споделя и как това се е отразило на кариерата й.

Въпреки че сега е в хетеросексуална връзка, певицата се идентифицира като част от LGBTQ+ обществото. Още от ранна възраст тя е започнала да опознава своята същност като първата й целувка е била с момиче още в средното училище.

“Първата ми връзка беше с мацка” каза Майли съвсем свободно.

За интервю в подкаст тя разказва повече по темата. Не е разбирала в началото самата себе си и се е борила с това като малка. Така било докато не имала първата си целувка и връзка с момиче.

По това време е била и звезда на Дисни като известната Хана Монтана и това не е било в стила на ролята й. Но тя не се притеснявала да бъде първата детска актриса в индустрията, която да заяви, че подкрепя всички свои гей приятели.

Според нея, да бъде част от това общество е не винаги обвързано само със сексуалността. Смята, че смисълът е повече вложен в това да откриеш и да обичаш себе си.

“Хората се влюбват в хора, не в пол” е нейното мнение по въпроса.

Днес тя е във връзка с Лиам, въпреки че се идентифицира като пансексуална. Заедно с това тя се опитва да бъде пример на всички други хора, които се опитват да разберат себе си.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !