Бритни Спиърс се пусна чисто гола от...

Бритни Спиърс се свърза с природата и се наслади на голо...

Човешкото око - отворената врата към...

Човешкото око - отворената врата към душата: Фото на...

Тейлър Суифт се лекува с песни

отпечатай новината

01.03.2019 10:33 | Видян 990 пъти

Тейлър Суифт се лекува с песни

Тейлър Суифт е известна със своите песни за бивши гаджета. Тя споделя кои точно са тези, с които се лекува от разбиване на сърцето.

Колкото и да е тъжно, след всяка приключила връзка на певицата феновете й очакват нов нейн сингъл.  Всички знаем, че тя така се лекува след раздяла.

Но сега певицата се появи на корицата на списание Elle със свое есе на име “Силата на попа”. То разказва за песните, изключващи нейните, които са й помогнали през различните трудни моменти в живота й.

Започва с песента на Dixie Chicks – “Cowboy take me away”, което й напомня за времето й, когато е била на 12 в Пенсилвания. След това минава през “I Write Sins Not Tragedies” на Panic! At The Disco и “How to Save a Life” на The Fray, които я връщат назад в годините й от гимназията, когато вече е прекарвала повечето си време по музикални турнета. Разказва, че е прекарвала редките случаи на свободни вечери сама, рисувайки и слушайки тези песни.

Сега певицата е в щастлива връзка с Джо Алвин. Но когато е преминавала през раздяла, единственото, което й е помогнало са били песните “You Learn” на Аланис Морисет, “Put Your Records On” на Корин Бейли Рей и “Why” на Ани Ленокс.

А за нейните собствени песни, тя коментира, че й дават възможност да се върне към хубавите и лошите спомени. “Искам да си спомням точния момент, когато ти открадват сърцето” казва Тейлър.

Източник: missbloom

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !