Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Преоткрих женския полов орган. Живи...

"Аз два пъти ходих на Пинг Понг шоу в Тайланд. Предлагах...

Заместничката на Мария Илиева изкарва 5 бона на месец

отпечатай новината

20.02.2019 18:00 | Видян 5441 пъти

Заместничката на Мария Илиева изкарва 5 бона на месец

Бившият на певицата Мария Илиева – Георги Михайлов, добре се е уредил с новата си половинка и не му се налага да работи, твърдят пред Галерия наши достоверни източници.

Годеницата му Владислава работи в популярна фирма производител на лубриканти като младши счетоводител и изкарва по 5 бона на месец.

Двамата живеят в Антверпен – Белгия, и заплатата й от 2500 евро им е достатъчна, за да не се притеснява Михайлов, че все още е без работа. Те дори редовно си позволяват воаяжи из Европа, като последно бяха в Париж. До България обаче не успяха да стигнат за първия рожден ден на сина на Михайлов.

Както стана ясно наскоро, Георги е предложил брак на Владислава и блондинката няма притеснения, че годеникът й има син от друга жена. Тя била толкова влюбена, че дори била готова да му помага с издръжката на малкия Александър.

Това засега обаче не се налагало, тъй като Мария Илиева нямала финансови претенции към бащата.

Владислава е завършила Публични финанси в УНСС миналата година и няколко месеца по-късно си намира работа в престижна фармацевтична компания като младши счетоводител. Фирмата специализира в производството на различни видове лубриканти, сред които особено популярни са тези за зачеване.

Благодарение на 2-годишния й опит в Столична община като финансов контролер, от компанията веднага одобрили кандидатурата й. Фирмата дава много добри заплати и възможности за развитие, а Владислава смятала да се възползва, като бърза да се издигне до главен счетоводител.

Родителите на Михайлов също много я харесвали за разлика от Мария Илиева и били доволни, че синът им се е отървал.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !