Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Кучето на Брадли Купър му спечели награда

отпечатай новината

18.02.2019 18:02 | Видян 1841 пъти

Кучето на Брадли Купър му спечели награда

След като на няколко пъти се размина с призове за „най-добър режисьор“, Брадли Купър най-накрая се сдоби със заветната титла. Тя не му беше дадена от някоя кино институция обаче, а от организацията PETA за защита на правата на животните.

Отличието бе приписано на холивудския ас за заслугите му относно правилното отношение към животните във филмовата индустрия. Повод за приза пък стана фактът, че за снимките на Роди се звезда Купър поставя пред камерата собствения си домашен любимец.

„Той не се възползва от опцията да направи „кастинг“ за животното от компания, чиято дейност е именно да снабдява холивудските продукции с животни“, уточняват от организацията.

Така, макар и да няма шанс за режисьорския Оскар на 24 февруари (защото така и не получи номинация), екранният Джаксън Мейн е горд носител на наградата Оскат (Oscat).

Междувременно Купър призна, че отново посещава вокалния си педагог, подготвял го в продължение на година за музикалните сцени в Роди се звезда. Причината за това е, че звездата ще излезе на сцената в Долби тиатър след седмица, за да изпълни заедно с Лейди Гага песента им от лентата Shallow на оскарите.

Въпреки това актьорът предупреждава феновете да очакват различно изпълнение, тъй като този път ще пее със „собствения си глас“.

„Исках Джаксън да има по-нисък глас от моя, но не мисля, че ще мога да го постигна отново. Няма да изпълня песента като образа си, а като Брадли Купър“, обясни още той.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !