Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Русата Златка в Тайланд с руски олигарси?

отпечатай новината

18.02.2019 17:39 | Видян 2268 пъти

Русата Златка в Тайланд с руски олигарси?

Русата Златка е била шута на Благо и в момента се намира в Тайланд, в  компанията на руски олигарси. Това се твърди в сигнал до HotArena получен анонимно.

Сигналът е със снимки. На тях се вижда руса девойка, която поразително пролича на Златка или е самата тя. Блондинка почти е извадила гърдите си навън и се забавлява в компанията на руснаци. На фотото Благой Георгиев видимо го няма. Ако това е Златка, присъствието й в Тайланд с богати руснаци не би било изненада. Злати си харесва мъже с пари и хубавия живот.

Ако обаче е нейна двойничка, оригинала трябва да й завижда.

Последно русата секс бомба с появи с мъжа си Благой при откриването на някакви столични заведения. Бившият футболист дори искал да отваря свой наргиле бар. Това е възможно да се случи, ако получи кеш от продажбата на къщата си.

Както е известно Джизъса здраво е закъсал с парите.  

Именно този факт го накара да продава луксозната си къща в Горна Баня. От няколко месеца в сайт за недвижими имоти Георгиев предлага дома си срещу сумата от 690 000 евро. Цената не е много висока имайки предвид, че имотът е доста луксозен и се продава с цялото имущество, но принуден от финансови неволи Георгиев е готов да намали още цената.

Финансовата нестабилност при футболиста настанала след краха на брака му с Есмер, която е милионерска наследница. След развода им, Благо останал беден като мишка и се лишил напълно от луксозния си начин на живот, твърдят запознати.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !