Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Наталия Кобилкина разкри пола на бебето си

отпечатай новината

05.02.2019 17:01 | Видян 2196 пъти

Наталия Кобилкина разкри пола на бебето си

Новината, че Наталия Кобилкина е бременна, научихме едва в четвъртия месец от бременността й, когато тя сподели мил пост в социалните мрежи, разкривайки пред целия свят чудото, което й предстои, заедно със съпруга й Такис Дертакис.

Подозренията, че Кобилкина ще става майка на момче започнаха още преди седмица, когато тя публикува снимка от партито (baby shower), организирано в чест на бъдещия й наследник. Украсата и балоните в синьо веднага подсказаха, че сексоложката очаква момче, но тя не коментира нищо по въпроса.

В друг неин пост обаче, посветен на темата за съчетаването на работата с почивката, Кобилкина написа: “Сега докато чакам нашия син имам усещане, че имам още повече енергия и с коремче 10 кг тичам като фурия с стотици нови идеи с които плаша екипа си“. По този начин тя категорично потвърди слуховете, че първата й рожба ще е момче.

Бременността на Наталия не я спря през всички тези (вече 8-9) месеца да работи активно, да изнася семинари и да поддържа тялото си. Сексоложката неведнъж е споделяла колко е важно всяка бременна жена да тренира, дори това да включва само йога или дълги разходки.

Очаква се Наталия Кобилкина да роди своя син, чието име все още не е известно, в близките седмици. Предполагаме, че руската сексоложка е взела решение къде точно ще роди, тъй като преди няколко месеца се колебаеше между Малдивите и Швейцария.

Известно е също, че на сина й ще му се наложи да пътува още в първите месеци след появата си на бял свят, заради натоварените графици на своите родители.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !