Ето кой ще бъде следващият агент 007,...

На Арън Тейлър-Джонсън „официално беше предложена...

Панайот Панайотов в образа на Ал Бано...

Любимото шоу за имитации „Като две капки...

Алисия пак заби млад и богат ерген

отпечатай новината

04.02.2019 16:17 | Видян 2529 пъти

Алисия пак заби млад и богат ерген

На Алисия определено не й върви в любовта. Чалга певицата за пореден път преживя бурен романс, след което е изоставена и самотна. А в списъкът й с мъже се прибавя още едно име на богат ерген.

От лятото на 2018 година Алисия върти любов с красив ерген на име Симеон Филипов. Нещата бързо се задълбочават и тя все по-често преспива в къщата му в столичния квартал Бояна. Наскоро обаче двамата са се разделили, а певицата теши мъката си с работа. Изпълнителката поема извънредно много участия, за да не мисли за поредната провалена връзка.

Има и друга версия за внезапния й апетит за работа. Без стабилен мъж до себе си, който да я издържа, тя е принудена сама да се погрижи за охолния живот, на който е свикнала.

Последният й любовник е отново по-млад от нея и със завидно финансово състояне, а с червената си скъпарска кола привлича погледите на всеки светофар. "Не знам как ги омайва, но винаги спи с хубави, млади и богати мъже. Пък нека не се лъжем, тя не е нищо особено", съскат нейни колежки от гилдията.

За по-дълъг период от време в леглото си е успяла да вкара вратаря Николай Михайлов, милионерският наследник Георги Станоев-Бирмата и Валери Божинов, на когото му роди първия наследник.

Половин година прекарва и със симпатичния Мони Филипов, но към момента наши източници докладваха, че двамата са скъсали и само времето ще покаже дали ще изгладят отношенията си или всеки ще поема по нов път.

Източник: show.blitz.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !