Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ащън Къчър взриви Туитър

отпечатай новината

01.02.2019 17:25 | Видян 2350 пъти

Ащън Къчър взриви Туитър

Актьорът Ащън Къчър публикува в Twitter телефонния си номер, но това не е шега или изтичане на информация, съобщава Hollywood reporter. Актьорът каза, че му липсва да има „истинска връзка” с хората и иска да промени "социално медийната си стратегия".

"Липсва ми да имам истинска връзка с истински хора. Моята общност. От сега вие можете просто да ми пишете. Аз няма да мога да отговоря на всички ви, но поне можем да сме истински едни с други и да споделя с вас последните и велики нередактирани случки от моя живот. Да, това е моят номер.”

Следобед актьорът вече беше изтрил туита си, но обеща "аз ще отговоря скоро… SMS е деликатно животно.”

Изглежда той не успява обаче да се справи с отговарянето навреме. Много негови фенове пишат в Twitter "Когато чакаш Ащън да ти отговори”, "Някои от нас чакат с нетърпение от вчера….” и "чувствам се измамен.”

Някои пък коментират неговата нова стратегия казвайки, "Оооо не… ти събуди звяра” или "Какъв брилянтен начин да си създадеш списък с потребители”.

Фенове споделят в социалните мрежи, че са получили в отговор автоматично съобщение с линк, на който да цъкнат. Все още не е ясно за какво ще бъде използвана цялата тази информация.

Къчър е от основателите на онлайн медията А Плюс и е от първите инвеститори на компании като Спотифай, Пинтерес и Аербиенб и други.

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !