Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Орязаха заплатата на Юксел Кадриев заради гафове

отпечатай новината

01.02.2019 14:07 | Видян 2287 пъти

Орязаха заплатата на Юксел Кадриев заради гафове

Гафове и лапсуси оставиха Юксел Кадриев с орязана заплата в най-тежките месеци от годината. Водещият на новините е бесен на шефа си Венелин Петков, след като отново разбрал, че заплатата му е отрязана.

Новинарят просто не можел да търпи шефа си, който само си търсел повод да му отреже парите. В резултат на всичко това, Кадриев олекнал с цели 500 лева, пише „Ретро”.

В нюзрума на телевизията всеки ден получавали стотици писма и оплаквания от работата на водещия. Петков нямало как да се справи със ситуацията, освен с финансови глоби.
Първоначално само със 100—200 лева, но тъй като колегата му не си взимал поука, санкциите се увеличили.

„Ще започна да гледам Би Ти Ви новините, когато Кадриев се научи да чете. Голям срам е с това непрекъснато сричане, пише зрителката Нели Петкова.

„Не знам защо го пазят като писано яйце. На това място, хора, които грешат толкова много, изхвърчат или отиват на по-заден план. Кадриев—не, на него и на 60 като стане, ще му се дава шанс”, възмущава се и зрителят Иван Сапунджиев.

В кулоарите на телевизията се шушука, че заради проблеми с алкохола Кадриев прави някои гафове. Преди години му взеха книжката за шофиране в нетрезво състояние и тогава спря да пие въобще, но сухият период не продължи дълго.

След това отново започнал да се черпи с по някое питие, което пък му правело лоша услуга.

Колегите му смятат, че другата причина Кадриев да прави лапсуси в ефир, е, че не си чете новините предварително, както прави колежката му Виктория Петрова. Последната му издънка бе по повод новина за мюзикъла "Клетниците".

Погрешка водещият обърка името на малката Козет на Клозет и от притеснение повтори гафа си няколко пъти. А заради това отнесъл още една глоба в размер на 200 лв.    



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !