Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Новият хит на Галена обра овациите в нета

отпечатай новината

31.01.2019 14:28 | Видян 2116 пъти

Новият хит на Галена обра овациите в нета

Най-новата песен на поп фолк иконата Галена „Сърце“ влезе с летящ старт във водещите класации, като в „50-те Най…“ на музикалния сайт Signal.bg тя стъпи директно на призовата позиция.

Сингълът получи най-силна подкрепа от читателите на онлайн медията през изтеклата седмица и оглави чарта за попфолк хитове. Междувременно парчето постигна рекордна гледаемост и в YouTube, като от официалната си премиера до този момент песента вече е гледана над 1 600 000 пъти.

Според музикални критици „Сърце“ ще се превърне в тоталния хит тази година. В него Галена е заложила на доказани международни професионалисти. Клипът е продуциран от една от най-големите продуцентски къщи в Сипания Kalapa studio във формат 4К, режисьор и сценарист е Джули Гомез, а оператор е небезизвестния Салих Сали. Снимките са правени изцяло в Барселона.

Червената рокля, с която е облечена фолк дивата е на марката за луксозна мода Alexandre Vauthier. Любопитна подробност е, че френският дизайнер представи преди дни последната си колекция на седмицата на модата в Париж, а от първия ред я аплодира Селин Дион. Риана също се доверява на френския дизайнер за официалните си рокли.

Обувките на Галена са на световноизвестния дизайнер Christian Louboutin, чиято запазена марка са червените подметки.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !