Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Кристиан Костов прави фурор в Китай

отпечатай новината

24.01.2019 12:40 | Видян 1388 пъти

Кристиан Костов прави фурор в Китай

Кристиан Костов е в Китай и засега се представя повече от отлично в китайското музикално риалити шоу „Singer 2019”. Той е най-младият стартов певец в историята на формата, както и трети подред чуждестранен участник в него. Миналогодишната чуждестранна участничка е била номинираната за „Грами” световноизвестна R&B звезда Джеси Джей, която тогава става и победител в риалитито.

18-годишният роден талант, който владее цели 4 езика, успя бързо да прикове вниманието върху себе си с изпълнението на песента „Beautiful Mess”, с която спечели второ място за България на финала на „Евровизия” преди две години. Китайското шоу продължава чак до април тази година, когато е финала му, а мечтата на Крис е да стигне именно до там.

„Рейтингът на предаването е наистина огромен. Миналата година, например, повече от два милиарда души са го гледали, което е просто нереално. За мен е изключително голяма чест да съм част от това шоу и се надявам да успея да стигна до финала”, споделя той. И добавя, че всички участници в „Singer 2019” са все популярни и големи звезди в Китай.

„Все едно да пеят срещу Лили Иванова или Васил Найденов в България. Срещу мен се изправят наистина най най-големите им звезди и няма да ми е лесно.”

Най-голямата гордост за младия ни изпълнител обаче, е факта, че всички в Китай говорят за родината му България.

„Много се гордея с това! Гордея се и с факта, че съм първият участник от България, но се надявам да не съм и последен. Мисля, че имаме много достойни артисти и музиканти, които могат да достигнат до тази сцена и не само до нея. Никога няма да спра да повтарям, че нашата нация е изключително талантлива, изключително музикална”, споделя Крис, който през 2017-та спечели и цели четири статуетки от Годишните музикални награди на "БГ Радио".

Разбира се, безкрайно впечатлен е и от онова, което вижда в Китай, където гостува за първи път.

„Най-много ме впечатлиха хората, културата им. В първите няколко дни от престоя си в Китай дори, по-скоро се чувствах като някакъв извънземен, защото не можех да си общувам с хората. А сега пък не мога да си представя какво ще бъде, когато се върна в България и няма да имам тази възможност. Много свикнах с хората тук – и с начина им на живот, и с начина на общуване.”

Припомняме, че към азиатската страна Костов замина още в първите часове на новата година. Тогава стотици фенове го посрещнаха, редейки се настоятелно на опашки за селфи и автограф. Още със стъпването си на терен, Крис веднага се захвана за работа.

Навръх Нова година пък руският Първи канал включи нашият изпълнител в празничната си програма. Там Крис блестя с изпълнението си на „Beautiful Mess” и бе позициониран пред пищна елха на открита пързалка в Москва. Около него със съчетание на леда впечатли шампионката по фигурно пързаляне Евгения Медведева.

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !