Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Лагерфелд пропусна шоуто на Шанел

отпечатай новината

22.01.2019 16:16 | Видян 1392 пъти

Лагерфелд пропусна шоуто на Шанел

Дизайнерът Карл Лагерфелд отсъства от дефилето висша мода на Шанел тази сутрин, организирано в Гран пале в Париж. Съвсем необичайно за дефиле, защото е прието никой да не говори от подиума, организатор обяви след представянето на булката - по бански и със сребрист воал, че Лагерфелд не е в залата.

Карл остави на директорката на студиото Виржини Виар, която е негова дясна ръка, да представи колекцията, вдъхновена от 18-ти век, пред отбраната публика. Дефилето гледаха американската режисьорка София Копола, бившата манекенка Инес дьо ла Фресанж и фреската актриса Карол Буке.

Говорителите на модната къща отказаха да обяснят отсъствието на 85-годишния моден гуру. Според мълвата в модните среди дизайнерът се чувствал уморен. Уважавана модна критичка споделила, че не си спомня Карл Лагерфелд да е пропускал дефиле на Шанел в Париж през 40-те години начело на модната къща.

Модната къща представи 62 стилни тоалета със сложни дантелени бродерии и обемни флорални апликации, всичко  в цветовете на дъгата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !