Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Меган Маркъл окончателно скъса с протокола

отпечатай новината

18.01.2019 17:48 | Видян 3334 пъти

Меган Маркъл окончателно скъса с протокола

Бременността придава на Меган Маркъл допълнителна увереност и желание да покаже своята женствена страна.
Херцогинята окончателно потъпка правилата на кралския протокол с появата си снощи. Двамата с принц Хари посетиха премиерата на новия спектакъл на Цирк дю Солей “Totem” в Royal Albert Hall в Лондон, която се проведе с благотворителна цел.

За повода Меган бе избрала дълга тъмносиня рокля с пайети и цепка. Силно впечатление направи и гримът на херцогинята, който по дързост далеч надхвърля типичното за кралска особа. Очите на Меган са гримирани в черно, а на устните си тя бе нанесла червено червило с блясък – нещо, което никога не сме виждали Кейт Мидълтън да си позволява.

В типичен за Меган и Хари стил, бъдещите родители се държаха за ръце, когато пристигнаха. Видео, публикувано в социалната мрежа показва и как веднага след като се настаняват в ложата си, бъдещите родители отново нежно преплитат ръцете си.

Бляскава, елегантна, влюбена – Меган и този път нарушава правилата, но сме сигурни, че няма човек който да не остане пленен от елегантността й и най-вече от любовта, която недвусмислено показват двамата със съпругът й.

Всъщност, експерти по кралския протокол обясняват, че няма стриктни, конкретно дефинирани правила за това до каква степен кралските двойки могат да показват близост на публични места. Няма и написани правила за това какви дрехи могат да носят дамите и как да се гримират. Има обаче доста ясни очаквания по този въпрос. Меган е взела решение да действа по-свободно и изглежда, че публиката я харесва за това.

Още снимки от Prodimedia може да разгледате в галерията.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !