Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Бая пее на наградите на Фен ТВ

отпечатай новината

16.03.2009 13:15 | Видян 3465 пъти | Гласували 1

Бая пее на наградите на Фен ТВ

Голямата юго звезда Неделко Баич – Бая ще изнесе за първи път рецитал в България. Той ще бъде специален гост на годишните музикални награди на Фен ТВ, които ще се проведат на 6 април в световноизвестния цирк Балкански.

Бая започва своята кариера през 1992 година и досега има издадени 9 албума. В България той предизвика истински бум с хита „Zapisano u vremenu” от едноименния му албум, който превзе всички класации, които включват балканска музика.

През 2008 година неговите песни бяха без конкуренция в ефира на Фен ТВ. На церемонията в цирк Балкански изпълнителят ще бъде отличен със статуетка за най-популярен балкански изпълнител в ефира на музикалната телевизия, а той ще зарадва всички гости и почитатели с най-актуалните си парчета.

Концертът на Бая у нас ще сложи край и на спекулациите, че певецът е обиден на България, заради нерегламентирани кавъри на негови хитове. Певецът ще бъде един от акцентите на вторите годишни музикални награди на Фен ТВ, като на сцената ще се качат и най-популярните изпълнители от поп и попфолк жанра.

До 3 април ще тече гласуването на феновете, които ще определят победителите в 23 категории от жанровете попфолк, БГ поп, фолклор и световна музика.  

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !