Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Дъщерята на Ар Кели е срещу него

отпечатай новината

19.01.2019 09:28 | Видян 2571 пъти | Гласували 1

Дъщерята на Ар Кели е срещу него

„Моля се за всички семейства и жени, които са били засегнати от действията на баща ми“. Това написа дъщерята на Ар Кели – Джоан, по повод обвиненията срещу R&B изпълнителя.

20-годишното момиче се извини в Instagram, че до момента е мълчала за сексуалния тормоз, който той е оказвал на множество жени.

„Всеки, който ме познава лично или ме е следял през годините, знае, че нямам връзка с баща си. Нито пък говоря за него“, коментира тя и увери, че никога не е обичала да коментира своя личен живот, нито този на другите, но в момента иска да го направи, защото чувства, че „нещата излизат извън контрол“.

Вместо да защити рапъра, Джоан обяви, че застава зад неговите жертви, които е малтретирал сексуално, както и техните семейства. Тя изтъква, че ѝ е било много трудно да вземе правилно решение на чия страна да застане.

„Наясно съм що за човек е. Израснах в тази къща. Изборът ми да не говоря за него и това, което той прави, е за моето спокойствие и емоционалното ми състояние“, продължава дългият ѝ пост в социалната мрежа.

Младото момиче написа още, че изминалата година е била трудна за нейното семейство и благодари на хората, които я подкрепят. То настоя Ар Кели да получи заслуженото за деянията си.

Ар Кели се сдоби с обвинения за сексуален тормоз след излизането на филма „Да преживееш Ар Кели“. В него няколко жени, сред които непълнолетни, разказват за тормоза, който са преживели.

Източник: tialoto.bg
Снимка: IStockphoto



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !