Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Полицаи нахлуха в дома на Васил Найденов

отпечатай новината

17.01.2019 17:47 | Видян 2115 пъти

Полицаи нахлуха в дома на Васил Найденов

Васил Найденов станал абонат на полицията заради своя недоволна съседка.

Комшийката на Кеца била несъгласна с ремонта, който певецът правел. Понеже двамата не могли да се разберат и да стигнат до консенсус на четири очи, разгневената дама решила да действа даикално и напускала жалби срещу Васил, където се сетила.

Наклепала го първо пред районния кмет, общинския съвет, обиколила всички възможни институции и накрая го заставила да дава обяснения и пред полицията. След като подала оплакване за висок шум в забранения часови диапазон, идващ от дома на Васил, естрадният изпълнител бил навестен от служители на МВР. Полицаите се стъписали, когато вратата се отворила, защото не очаквали да видят на живо един от най-големите ни певци, пише „Ретро“.

Дългът си е дълг обаче и те му изчели какви са задълженията му и му направили само устна забележка, макар той да се постарал да им обясни как стоят нещата и че няма реална вина.

Всъщност повечето съкооператори на Найденов не били съгласни с ремонта му, който се проточвал вече няколко години. Преди известно време изпълнителят беше решил да си купи втори апартамент в същия блок, в който живее отдавна, а после му дошла идеята да съедини двете жилища в едно. Тогава се започнало денонощно къртене и думкане и комшиите му се запритеснили да не падне блокът.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !