Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

И Цецо Харема би шута на Лияна

отпечатай новината

15.01.2019 18:05 | Видян 4049 пъти

И Цецо Харема би шута на Лияна

Носи се упорит слух във фолк средите, че младото гадже на Лияна я е зарязало. А певицата е решила да теши мъката си с пеене, както прави при всяка раздяла.

Лияна на няколко пъти прекратява кариерата си при появата на мъж в живота й, а след като я напусне – дава рестарт на професионалната си кариера на певица.

Няколко години въртя любов с известния като Цецо Харема бизнесмен. Нейни приятелки издадоха, че дори се е стигнало до годеж и планове за морска сватба. Дали е била притисната от него да спре да пее, или пък е решила, че банковата сметка на човека до нея е достатъчно тлъста, че да не й се налага да работи нощно време.

Братовчедката на Константин обаче за пореден път ще направи опит да се върне на музикалната сцена. Тези дни чалга дивата снима клип на нова песен. Заедно с тази новина тръгна и мълвата, че вече не е с Цветан.

„Почне ли Лияна да пее, значи няма мъж до себе си“, съскат нейни колежки на новината, че отново ще им бъде конкуренция. „Давам й два-три проекта, докато не омотае следващия, който да я издържа. Лилето е мързелива, никога не е била от работещите певици. Гледала е мекото“, коментира пред репортер на Блиц една от ретро звездите на чалгата.

Те помнят и голямата й любов с турския милионер Махмуд, от който има дъщеря. Няколко пъти се разделят и събират, а в южната ни съседка певицата живее като истинска кралица. Няколко пъти вече се залюбва с по-млади и красиви мъже, а Махмуд после си я прибира обратно.

Прости й преди години забежката с футболиста Благой Георгиев, но сега бил категоричен, че повече няма да търпи фриволното й поведение. Отказал да й дава карти без лимит, а само издръжка за дъщеря им.

Тепърва времето ще покаже дали отношенията на звездата с бизнесмена Цветан са приключили напълно или е някаква временна криза. Времето за размисъл Лияна ще оползотвори в създаването на нови проекти, с които се надява да бъде конкурентноспособна на топ имената в бранша.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !