Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Българка украси корица на Vogue

отпечатай новината

14.01.2019 14:04 | Видян 1181 пъти

Българка украси корица на Vogue

Българският модел Ивелина Чоева се появи на корицата на сп. Vogue. 21-годишната красавица е лице на януарското специално издание на модната библия в Украйна, в което е пубикуван годишният хороскоп за 2019-а.

12-те кадъра за ексклузивната фотосесия са били заснети в Париж, а главен фотограф е световноизвестния Лукас Пуковец в екип с криейтив директор Соня Кваша и стилистът Джули Пелипас.

Ивелина влиза в света на модата през 2011 година. След като завършва Езиковата гимназия в гр. Хасково продължава образованието си в престижния университет UEL в Лондон, където изучава специалност Бизнес и Маркетинг с насока в модния бизнес.

Тя е снимала за световноизвестни брандове и е участвала в кампании на Fendi, Loreal, Max Factor, Tresseme, Samsung и много други. Успоредно с това родната красавица е заснела впечатляващи едиториали за модни списания като Harper’s Bazaar, Cosmopolitan и Glamour. Пътувала е за модни ангажименти в Милано, Истанбул, Париж, Лондон, Банкок, Дубай и Ню Йорк.

„Модата за мен е призвание. Красотата да изразиш и пресъздадеш копнежите и мечтите на умовете в модната индустрия, както пред камера, така и да седиш редом до тях, за да измисляте как да позиционирате и развиете определен бранд на пазара. Мога смело да кажа, че съм видяла доста от кухнята на модната индустрия“, споделя Чоева.

В момента Ивелина работи в Лондон като маркетинг специалист за два световноизвестни модни бранда.

Благотворителността също не е чужда за нея, а скоро предстои да представи новите си проекти и в България.

Снимките може да видите ТУК!

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !