Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Объркаха гаджето на Десподов с Тоца

отпечатай новината

14.01.2019 12:17 | Видян 1692 пъти

Объркаха гаджето на Десподов с Тоца

Звездата на ЦСКА-София Кирил Десподов направи двоен удар на церемонията за Футболист на годината. Освен че грабна приза за играч №1 на България за 2018 г., националът официално се изфука с гаджето си, което доскоро ревностно криеше.

21-годишният нападател от Кресна дойде на награждаването във Военния клуб под ръка с любимата си Веселина, дъщеря на банкерката Цветелина Бориславова. Мнозина от гостите обаче я объркаха със скандалната миска Антония Петрова – Тоца Крокодила, споделиха пред Уикенд свидетели. Оказа се, че футболното гадже изглежда досущ с някогашната моделка, избрана за най-красивата жена у нас за 2009 г.

Гаджето на Десподов хвана окото наконтена с прическа и грим, в стилна рокля с пищно деколте. Тя бе плътно до своя любим през цялото време и често влизаше в обективите по време на церемонията. Гостите пък я видяха в целия й блясък, когато ритнитопковецът бе обявен за №1 за изминалата година. Именно Веселина първа поздрави големия победител.

Според клюкарите приликата между Весето и Тоца идва най-вече от това, че и двете са блондинки със светли очи. По-наблюдателните обаче намират голямо сходство в скулите и носа. Най-вероятно и гримът допринася доста за приликата им в лице.

Освен това двете се доближават и по големина на бюста, забелязват ценители. Никой досега не бе виждал гаджето на Десподов на публично място, и може би затова се получи леко объркване.

Дали обаче сравненията ще се харесат на Веселина и нейният любим не е сигурно, предвид скандалния имидж на Антония Петрова. Макар и победителка в конкурса Мис България 2009, Тоца бе нарочена от злите езици за грозновата и недостойна за короната. Оттогава й излезе прякора Тоца Крокодила. Тя обаче опроверга нашенските плювни, след като по-късно стана Мисис Русия и пета в Мисис Свят.

Все пак гаджето на Десподов има предимството, че е доста по-млада от 34-годишната пазарджиклийка, пише Уикенд. Киро има връзка с Веселина от миналото лято, но доста време се криеха от хорските очи. Твърди се, че в началото на свалката футболистът се притеснявал да не го набедят за златотърсач.

За Весето се знае, че е милионерска наследница, с няколко години по-голяма от Киро. Тя е дъщеря на банкерката Цветелина Бориславова, която минава за една от най-богатите жени в България. В ЦСКА обаче са сигурни, че Десподов тепърва ще прави пари от футболната си кариера и нищо чудно някой ден също да стане милионер. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !