Тарантино се отказа от последния си...

Рядко се случва обявен холивудски проект да бъде рязко...

Меган Фокс е неузнаваема без грим

Феновете на Меган Фокс бяха оставени да правят двойни...

Фитнес инструкторът Ричард Величков си търси жена

отпечатай новината

08.01.2019 15:56 | Видян 1436 пъти

Фитнес инструкторът Ричард Величков си търси жена

Фитнес инструкторът Ричард Величков е на лов за любов, научи репортер на „ШОУ”. Вечно усмихнатият чаровник, които за нула време привлече вниманието върху себе си, докато бе част от „Биг Брадър”, активно се оглежда за точното момиче.

Признава, че от толкова работа е занемарил доста личния си живот и на прага на Новата година е чудесен момент да промени това.

„Търся си приятелка. Първото, което би ме спечелило в една жена, това е усмивката. И изобщо не държа да е инстаграм момиче (смее се). Искам да е с приятна и най-вече естествена визия. Да може да се общува лесно с нея. Казано по-кратко – колкото по-естествена, толкова по-добре. И по възможност да има и друго занимание, освен обработка на снимки за социалните мрежи”, откровен е пред нас Ричи, който в последно време не е имал сериозни връзки заради натоварения си график. А и вероятно в преследване на голямата си цел, анонсирана десетки пъти от него и в шоуто – да стане милионер.

„Работех по 13 часа на ден в един момент. И това продължи дълго. Голям труд падаше. Но иначе няма как да стана милионер, нали така (смее се)”, потвърждава и самият той. И никак не е трудно казаното от Ричард да намери своето потвърждение във фитнес залата, където работи. Той и до днес надвишава в пъти нормалната дневна бройка часове за работа, за което говорят красноречиво и графиците му за всяка следваща седмица.

Всъщност след участието му в „Биг Брадър” миналата година, Ричи, както му викат всички, противно на очакванията, направи чуден рестарт на работните си ангажименти. Вместо да бъде уволнен от работа заради изцепките в шоуто, каквито писания се тиражираха още докато той бе в Къщата, сега дори едва смогва с клиентите.

„Като си направих равносметка на годината, се оказа, че това е най-силната ми година за последните няколко взети заедно”, сподели пред народното издание Величков, който миналата година стана и „Мистър София”. И добави:

„Имам много работа. Затрупан съм откъм клиенти. Хапчетата ми за отслабване също вървят добре. Интересът е голям. Вече пускам видеа в Инстаграм, за да улеснявам хората”.

В редките моменти, когато не е на работа пък, Ричи се вижда от време на време и с някои от своите съквартиранти във формата. Става въпроса за Диона, Петко и Роузи, с които успяха да си запазят приятелските отношения и извън пределите на шоуто.


Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !