Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Ивана: Уча се да приемам себе си

отпечатай новината

08.01.2019 11:32 | Видян 1459 пъти

Ивана: Уча се да приемам себе си

„Започнах да се уча да приемам себе си такава, каквато съм в този момент. Понякога трябва да се случат лоши неща, за да усетя, че следващото което ми се случва, е много хубаво. Уча се да благодаря“. Това заяви певицата Ивана пред бТВ, правейки своята равносметка за изминалата 2018 г.

„Няма лошо човек да признае, че има моменти, в които го е страх. Че има моменти, в които се притеснява. Че има моменти, в които му се плаче. И това са съвсем нормални реакции“, коментира тя.

Певицата сподели, че в момента няма гадже и по-скоро си ляга с някое приятно четиво, отколкото с мъж. По думите ѝ, много жени се оплакват, че не правят секс, вместо да потърсят каква е причината. „На мен не ми е познато, колкото и да е странно, чувството ревност“, каза още тя по повод взаимоотношенията между мъжете и жените в днешно време.

Попфолк изпълнителката призна, че имала възел на щитовидната жлеза и нарушен глюкозен толеранс, заради които е изглеждала по-пълна и подпухнала. И уточни, че е претърпяла операция, след която се чувства много по-добре.

„Усещаш едно напрежение, пулсът ти е на макс... Аз не можех да бъда със спусната коса, непрекъснато от мен течеше пот...“, каза тя. Според нея, за да се стигне до въпросния проблем, има конкретна психологическа причина.

„Понякога човек трябва да прекрачи зоната на комфорт. Точно когато го направи, идва онова различното“, категорична е Ивана.

Източник: tialoto.bg
Източник: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !