Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Шварценегер внедрява сина си в Непобедимите в София

отпечатай новината

08.01.2019 09:46 | Видян 2012 пъти

Шварценегер внедрява сина си в Непобедимите в София

Арнолд Шварценегер ще разведе извънбрачния си син Джоузеф Баена из любимите си места в България. Повод за туристическата обиколка на звездното семейство ще дадат снимките на Непобедимите 4, като клапата се очаква да щракне в София най-рано през април.

Шварценегер е обвързан с поредицата още от втората й част, снимачен терен на който отново даде страната ни. В името на продукцията, актьорът трябваше да загърби различията си със Силвестър Сталоун, смятан за бащица на франчайза.

„Нека кажем, че не съм му фен. Да, „омраза“ вероятно е правилната дума“, коментира Слай през 2014 г. по повод отношенията си от края на миналия век с екранния Терминатор. Въпреки това филмовата колаборация между двамата се превръща в приятелство. Нещо повече, когато в началото на 2017 г. Сталоун се отказва от Непобедимите 4 заради творчески различия с продуцента Ави Лернер, Шварценегер заявява, че също няма да участва в лентата, ако в нея не е замесен колегата му.

Към настояща дата Сталоун вече е изгладил професионалните си отношения с продуцентския екип на Непобедимите и вече е готов за нова порция приключения на героя си Барни Рос. След като засне Рамбо: Последна кръв в България и на Канарските острови, Слай си взе кратка творческа почивка, в рамките на която успява да прекарва повече време със семейството си.

Измежду празниците той все пак успя да намери време и да обсъди подробности около сценария на Непобедимите 4 с Шварценегер и сина му Джоузеф, като това се случи на празнична трапеза около Коледа. Самият Терминатор преди време разкри, че наследникът му върви по стъпките на звездния си татко и е отличен фитнес партньор, което би го направило чудесно попълнение на франчайза.

Припомняме, че към момента всички култови поредици на Сталоун вървят в посока на търсене на „бодра смяна“ на екрана, като звездата бе категоричен, че е заснел последния си филм като зелената барета Джон Рамбо, както и като бившия боксьор Роки Балбоа, с който той предаде щафетата на Майкъл Б. Джордан и неговия Крийд.

Съвместното заставане пред камера би закрепило и връзката между 71-годишния Шварценегер и Баена, който е резултат от аферата на актьора с икономката в семейството Милдред. За съществуването на Джоузеф се разбра със скандал през 2011 г., когато съпругата на холивудския ас подаде иск за развод. Тогава стана ясно, че Шварценегер е разбрал за съществуването на извънбрачното си дете, когато Джоузеф бил едва на осем годинки, но го запазил в тайна дори от жената до себе си.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !