Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Галена през сълзи: С издъхващ глас баща ми каза, че е горд с мен

отпечатай новината

31.12.2018 08:39 | Видян 2230 пъти

Галена през сълзи: С издъхващ глас баща ми каза, че е горд с мен

Преди няколко месеца Галена погреба баща си. С наближаването на празниците, звездата на Пайнер за първи път сподели за семейната трагедия, признавайки, че на смъртния си одър татко й за първи път й казал, че е изключително горд с нея.

„Много рядко се прибирах в Смядово в последните години, но и майка ми и аз усещахме, че ще се случи нещо. И много често това лято се прибирах вкъщи заради него. Той беше станал вече на финала като малко дете – много емоционален, и се разплакваше от всяко нещо. И последният ми разговор с него беше: „Е, помниш ли, когато беше с дезодоранта пред огледалото?” И дори така вече с издъхващ глас: „Ти си постигна всичко, което искаше и аз съм много горд родител!”. 

Толкова много години той никога не ми го е казвал, никога не беше слушал моите песни. Просто той обичаше много народната музика и искаше аз да се занимавам с това. Когато избрах поп фолка, като че ли бе малко разочарован. Дори аз самата не бях сигурна дали той се гордее с мен. И казвайки ми го това на смъртния си одър, за мен беше много трогателно”, сподели през сълзи Галена при последната си медийна изява, пише Уикенд. 

Звездата на Пайнер все още не може да говори за загубата си, без да се разстройва. Като че ли известна утеха й е това, че няма нещо, което не е успяла да каже на баща си. Сбогувала се е с него. 

„Аз не съм човек, който като има да казва нещо, не го казва... Може би, че ако обвинява себе си, че не е бил достатъчно добър родител, че аз благодаря не само на него, а и на майка ми, че съм останала човек и до ден днешен все още имам респект от тях и уважение към по-възрастните хора”, каза хитовата пайнерка.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !