Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Графа пред развод

отпечатай новината

30.12.2018 13:07 | Видян 2867 пъти

Графа пред развод

Владимир Ампов-Графа е бил пред развод заради афера с Михаела Филева, пише Уикенд. Момичето с широката усмивка от години било официална любовница на своя шеф. Наскоро жена му ги хванала на калъп и за малко да сложи край на брака с музиканта.

За тайна връзка на Мишето от Велико Търново със звездата на родния поп се шушука отдавна, но както обикновено, измамената съпруга научава последна за забежките на своя мъж. Така станало и в случая с Графа. 

Говори се, че той имал флирт с Михаела Филева още когато била на 21 години и тепърва прохождала в музиката. Харесал си я в Х Фактор през 2011 г. и я поканил във фирмата си не заради нейния огромен талант, а заради дългите ѝ крака и сочни устни. 

Любовните искри прехвърчат между двамата от самото начало, но дълго остават скрити от широката общественост.

Чак през 2014-а за първи път се заговаря, че младата певица спи със своя шеф зад гърба на благоверната му Мария, от която той има две деца. Отначало съпругата не вярва в тези слухове, смятайки ги за долна клюка. 

Основание за непоклатимото доверие във Влади ѝ дава и шумно афишираната официална връзка на Мишето с рапъра Павел. После обаче започва да ѝ прави впечатление как мъжът ѝ лансира хубавата певица повече от останалите изпълнители във фирмата си, независимо че не се отличава с много по-добри качества. 

За отрицателно време Графа я вкарва в Дансинг старс, след това я прави част от журито в България търси талант, не пропуска музикално турне или риалити, в което да я представи, а напролет я очакват и като ментор в Гласът на България. Отделно от това Мишето придружава шефа си при почти всичките му пътувания в чужбина.

Наблюдавайки всичко това с години, на вярната съпруга Мария най-накрая започва да ѝ светва, че има нещо гнило в отношенията на мъжа ѝ с Филева. Тя започва да го следи и един ден го хваща на калъп с певицата. Става голям скандал със сълзи, крясъци и заплахи. 

Мишето започва да се извинява, моли Мария да ѝ прости, обещава да се оттегли и увещава рогоноската да не съсипва хубавото си семейство заради една стъпка на мъжа ѝ встрани. Въпреки всичко измамената съпруга отсича, че иска развод. 

Чак когато го хващат на местопрестъплението и усеща, че бракът му може да се разпадне, Графа разбира колко много държи на съпругата си. Говори се, че той я е молил на колене да му прости. Прекратил отношенията с подчинената си, обещавайки на Мария, че занапред ще гледа на нея като на обикновена изпълнителка от фирмата. 

В крайна сметка законната половинка се отказва от развода, но продължава да държи под око мъжа си и момичето от Велико Търново, което към момента няма официално гадже.

В задаващия се сезон на Гласът на България Графа и Михаела Филева ще бъдат рамо до рамо като жури, което най-вероятно отново ще предизвика напрежение в семейството на музиканта.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !