Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Джони Деп не съжалява за Карибски пирати

отпечатай новината

28.12.2018 15:25 | Видян 1464 пъти

Джони Деп не съжалява за Карибски пирати

Близо два месеца, след като сценаристът Стюарт Бийти хвърли бомбата, че следващите Карибски пирати ще са без култовия капитан Джак Спароу, говорител на Джони Деп потвърди, че актьорът няма да се завърне на големия екран с бутилка ром.

"Джони е със смесени чувства. От една страна я има тази тъга, че се разделя с роля, в която живя близо 14 години. От друга обаче не съжалява, че се разделя с поредицата. Сега той предвижда да се фокусира основно върху музиката си с групата Hollywood Vampires и други филмови проекти", обясни представител на холивудската звезда пред HollywoodLife.

От Дисни също коментираха казуса. Официално те не потвърдиха, че скандалният имидж на Деп от последните години стои в основата на решението им той да не се завърне в Карибски пирати. Вместо това посочиха, че творческият екип зад франчайза иска да продължи да работи с нови, по-млади персонажи, които да внесат повече свежест. Сред обсъжданите опции е следващото заглавие от поредицата да е дори предистория на Проклятието на Черната перла - филмът, който даде старт на Карибски пирати.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !