Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Посланикът на Израел говори за...

Горещ коментар за ескалацията на напрежението между Иран...

Матю Макконъхи е най-лошата инвестиция

отпечатай новината

29.12.2018 09:02 | Видян 1567 пъти

Матю Макконъхи е най-лошата инвестиция

Американският актьор Матю Макконъхи зае първото място в класацията на звездите, донесли най-малко приходи на продуцентите си според списание Форбс.

Той е бил най-неефективен от гледна точка на печалбата от всеки долар над хонорарите, които са им изплатени. Макконъхи е спечелил на инвеститорите само 1,1 извън всеки платен му долар, следван от актьорите Крисчън Бейл (1,5 долара), Мат Деймън (3,7 долара), Мелиса Маккартни (4,9 долара). Петте най-големи аутсайдера по отношение на ефективността на инвестициите са допълнени от американската актриса Рийз Уидърспун с резултат от 5,2 долара.

Форбс подредиха и класация на най-доходоносните актьори като се оказва, че това са все звезди от филми за супергерои. За най-икономически изгоден е признат актьорът Джеръми Ренър, спечелил 82,3 долара на всеки долар от хонорараси.

Той се разписа с филма Отмъстители: Финалът. Марк Руфало (80,2 долара) от Отмъстители: Война без край е втори, а трета е Ейми Адамс (69,9 долара), която играе в лентата Първи контакт (2016). Четвърта е израелската актриса Гал Гадот, която влезе в главната роля в Жената чудо.

В класацията са взети предвид хонорарите за заснемане на последните три филма, снимани в Холивуд, в които участват тези актьори, като лентите трябва задължително да са се завъртели поне в 2000 кино салона.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !