Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Вип Брадър 3

отпечатай новината

14.03.2009 09:00 | Видян 42393 пъти | Гласували 8

Вип Брадър 3

Преди старта на ВИП Брадър 3, СЛАВА научи кои звезди влизат и кои не в Къщата. Класифицирахме ги на три типа: такива, които със сигурност ще станат новодомци (100%); почти сигурни (90%) и обичайните заподозрени, които се спрягат за всяко едно предаване, но така и не им се отваря парашутът. Ето и истинския списък:


100%

1.ГАЛА

За Гала знаем сякаш от векове. Чаровната водеща се възползва от интереса към риалитито, за да направи пиар на своето предавана На кафе, което неотдавна стартира отново в ефира на Нова телевизия. Обратното също важи с пълна сила – тя не пропуска да рекламира Големия брат в своето шоу. “Бартерът” ще продължи и след старта на Вип Брадър. СЛАВА разбра, че На кафе ще продължи да се снима и излъчва всеки ден, а водещата ще бъде пускана от Къщата за да го води от своето студио.

2. ИЦО ХАЗАРТА

Лидерът на Ъпсурт Ицо Хазарта е вторият официално обявен от съквартирант. В изявление по повода, рапърът казва, че по този начин ще успее да опровергае всички онези, които смятат, че българските звезди не вадят качествен продукт, а само се величаят. Според нас Хазарта е поканен в Къщата и с друга мисия – да е лошото момче. Все пак скандалът вдига рейтинга. Особено, когато Ицо ще има “музикален враг” в лицето на Софи Маринова и конкуренцията на рапъра Устата.

3 и 4. СОФИ И УСТАТА

Тези двамата нямаше как да са по отделно. Дует на сцената и добри приятели в истинския живот, макар че второто ще го проверим съвсем скоро. Дали ще се конфронтират с Хазарта, остава да видим. А може би ще се изпокарат помежду си, както обикновено се случва с двойките. Спомнете си Спецпроекта в един от миналите ни броеве, който посветихме на риалити срещите и разделите.

5 и 6. ИВАЙЛА И БОЖИДАРА БАКАЛОВИ

Двете красиви близначки Ивайла и Божидара най-атрактивните в Къщата. Видяхме как наличиетона тризначки направо изпрати рейтинга на върха. Като бивша Мис България, Ивайла се явява и чудесен тематичен съквартирант. Всички знаем, че титолованите красавици имат за мисия да се отдават най-вече на благотворителността.

7 и 8. АНЯ ПЕНЧЕВА И ДЪЩЕРЯ Й ПЕТЯ ДИКОВА

Актрисата Аня Пенчева, която беше и едно от лицата на Dancing Stars, потвърди пред СЛАВА, че ще влезе в къщата на Вип Брадър заедно с дъщеря си Петя, която е позната и като ексводеща на МелоТВмания. Татко на момичето - спортният журналист Сашо Диков,  също беше спряган за съквартирант, но това се оказаха слухове. Явно Пенчева си е паднала по риалити форматите.

9. МИС БЪЛГАРИЯ 2009

Също както кака си, Мис Ивайла Бакалова, неизвестната все още госпожица е “тематичен съквартирант”. Миска = благотворителност.
За нас ще е по-интересно да видим какви ще са отношенията на двете короновани красавици, какви съвети ще даде Мис България 2001 на новобранката, дали ще има интриги между сексапилните дами?


90%

Успяхме да извадим на светло още шестима от участниците във Вип Брадър. За тях бихме гарантирали с 90% сигурност, че ще попаднат под прожекторите и камерите в Къщата.


1.ДИМИТЪР СТОЯНОВ

Е, с влизането на доведения син на Волен Сидеров в Къщата вече може да сме сигурни, че скандали няма да липсват. Последната изцепка на 26-годишният младеж бе в едно предаване по бТВ, където едва не се сби с опонента си в ефир. Член на АТАКА, син на Капка Георгиева, дългогодишна спътница на Волен Сидеров, и внук на писателя Радой Ралин, Димитър бе предложен за участие още в първия Вип Брадър, но тогава отказа участие. Трън и в неговите очи може би ще бъде ромската перла Софи Маринова.

2. ЕМИЛ КОШЛУКОВ

За господин Кошлуков дългият престой в Къщата няма да е проблем. Все пак той е излежавал три години в затвор. Очакваме политически спорове между него и Димитър Стоянов, както и много разкази и спомени от по-бунтарските години на Емо. Да не забравяме и благотворителността! За Емил Кошлуков това не е нещо ново, което означава, че може да даде добри съвети за изразходването на събраните, след края на шоуто, пари.

3. ДЕО

За нас беше наистина много интересно да разберем, че водещият на Това го знае всяко хлапе Део ще влиза във Вип Брадър. Все пак двата формата се излъчват по две конкурентни телевизии и не са на един и същ продуцент. Очакванията ни тук са свързани по-скоро с бъдещи съвместни проекти на актьорът от Бунтът на L и Нова телевизия или поне с Нико Тупарев.

4. АНДРЕЙ СЛАБАКОВ

Режисьорът Андрей Слабаков безспорно е колоритна личност, покрай която няма да ни е скучно. В края на миналата година той представи последния си филм, озаглавен Хиндемит и така напомни за себе си. Като върл защитник на българското кино, той може би ще предложи една от каузите да е свързана именно с това.

5. МАРИЯ ГРОЗДЕВА

Шампионката ни по стрелба ще се присъедини към веселата компания в Къщата. Мария Гроздева не е от спортистите, които не обичат публичността. Все пак обаче най-добре ще я опознаем след Вип Брадър. Често пъти тихите води са най-дълбоки.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !