Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Светлана Гущерова на 31: Измина най-щастливата ми година

отпечатай новината

23.12.2018 09:32 | Видян 3108 пъти

 Светлана Гущерова на 31: Измина най-щастливата ми година

„Измина още една година, но моята най-щастлива, най-светла и най-обичана година! Година, в която любовта и щастието влязоха в живота ми. В която понесох изобилието на сбъднатите мечти – до мен върви мъжът, който безкрайно обичам, двамата създадохме здраво и щастливо семейство, а само след няколко месеца ще станем трима!“. Това написа в Instagram Светлана Василева, която на 21 декември става на 31 години.

„За всичко това точно днес благодаря на родителите ми, че ме има на този свят, на съпруга ми, че е до мен и ме обича, на приятелите ми, че са зад гърба ми и на Съдбата за безценните ѝ подаръци и скъпите ми хора!“, написа още плеймейтката и качи една снимка, на която има огромно мече, което най-вероятно е получила като подарък.

„Честит рожден ден на единствената ми любов“, така поздрави Християн Гущеров съпругата си в социалната мрежа.

Освен пожелания за рождения ден, Гущерова получи и укори за цвета на косата си. Преди тя бе руса, а сега е черна. „Цветът на косата ти не е този, който на 100% подчертава красотата ти.“, написа нейна фенка.

Както вече писахме, Светлана и мъжът ѝ, които се венчаха това лято, очакват първото си дете през март 2019-а. То ще бъде момиченце и двамата вече са избрали на коя дата да се роди.

Източник: tialoto.bg
Източник: Instagram


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !