Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Деси Слава ходела със синини от домашно насилие

отпечатай новината

19.12.2018 17:41 | Видян 2824 пъти

Деси Слава ходела със синини от домашно насилие

Деси Слава най-накрая срещна мъжа, който я прави истински щастлива и няма нищо против тя да обикаля клубовете и да пее. Всички предишни нейни партньори са били против и тя вече си мислела, че никога няма да срещне подходящия, докато не се влюбва в Благой.

Първата им среща била в кино, след което се видели още няколко пъти и усетили, че между тях има привличане. А скоро след това разбрали, че не могат да живеят един без друг. Тя не се притеснява изобщо от факта, че половинката й е с няколко години по-голям от сина й Майки. Боксьорът е едва на 22, а изпълнителката на 39, пише Галерия.

Детенцето им Борис също е планирано и дълго чакано.

„Истината е, че имах гинекологичен проблем. Не беше много сериозен, но трябваше да се направи интервенция, за да мога да забременея нормално. Процентът това да се случи обаче беше минимален. По тази причина, когато се случи, за мен беше неочаквано. Дори лекарите ми даваха 1-2 процента шанс да стане. Нашето бебе наистина е Божи дар. Благой научи, че ще става татко, в Куба, където беше на лагер, на рождения ден на своя баща“, разкрива певицата.

Тя много искала и момиченце, затова не се изключва шанса да работят и за второ бебе, но сватба няма да вдигат.

Деси вече има един неуспешен брак зад гърба си и още едно съвместно съжителство, от което пази само лоши спомени. С ММА боеца Светлозар Савов също се разделиха. Всички искали от нея тя да зареже кариерата си и да стане домакиня.

Най-кошмарната й връзка е с бащата на първия й син Майки, който вече е на 17 години. Михаил упражнявал върху нея не само психически, но и физически тормоз. Двамата се запознали в неговото заведение в САЩ, в което тя била поканена като гост-изпълнител. Искрите между тях пламнали още от първия миг. След като забременяла той показал истинското си лице и започнал редовно да й посяга.

„От време на време ми забиваше по някой шамар, защото се съмняваше, че му изневерявам. Друг път ме удряше по главата, защото съм била тъпа и проста селянка. Вечно бях в цицини и синини. Най-странното беше, че не осъзнавах, че това е физически тормоз. Бях наивна и глупава и вярвах, че ме обича. Вечер ме пускаше да пея в заведенията, но преди да изляза, ме удряше с лакът в ребрата. Изкарваше ми въздуха и се смееше, като ми казваше: „Нека болката да ти напомня за мен и да не си мислиш за други мъже!“. Веднъж прекали, удари ме много лошо  и реших да избягам“, споделяла е Деси. Въпреки че Майки е бил още бебе, тя си събрала багажа и се върнала в България.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !