Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

1 г. мрак около разтрела на данъчния шеф

отпечатай новината

19.12.2018 15:00 | Видян 1635 пъти

1 г. мрак около разтрела на данъчния шеф

Като мафиотски бос беше разстрелян точно преди една година на 19 декември Иво Стаменов - директор  Фискален контрол в НАП. Показното убийство беше извършено посред бял ден в самото сърце на София на ул. Дунав при ъгъла с Московска - на 30 м от Столичната община, в района, където има най-много камери за видеонаблюдение в цяла България.

Извършителят е бил толкова спокоен, че в час пик съвсем спокойно се е оттеглил, въпреки че и двата му изхода за бягство - и вдясно по ул. Врабча към бул. В.Левски, и направо към бул. Дондуков го водят към супер задръстени пътни артерии.

Сиреч, килърът е бил на напълно спокоен, че има чадър. Година по-късно няма никаква следа от него, нито пък е известно кой е поръчителят. Убийството, за което обещаваха да се разкрие за 2-3 дни, както всички мафиотски разстрели от 2001 г. насам, е потънало в мъгла.

Фалшива се оказа следата с банда с главатар - брат на бивш депутат от ГЕРБ, който сега е народен представител от ДПС. Друга не е била лансирана медийно. Главен секретар на МВР тогава, а днес министър е Младен Маринов, който и дума не обелва по темата.

Както и по другото показно убийство, но веднага след Нова година - на собственика на айран Балкан отново посред бял ден в София, на метри от дома на столичния кмет в престижен южен район.

Петър Христов бе известен като неофициалната касичка на ГЕРБ в избирателния район на Цветан Цветанов - Велико Търново, в съседния на Цецка Цачева в Плевен и останалите области от Северна България. Разстрелет беше обещано, че ще бъде разкрит до 2-3 дни. Нито извършителят, нито поръчителят са ясни до момента.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !