Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Пазарджишки фотограф грабна първа награда за модна фотография

отпечатай новината

18.12.2018 12:05 | Видян 747 пъти

Пазарджишки фотограф грабна първа награда за модна фотография

Пазарджишкият фотограф Стоян Георгиев спечели първо място в конкурса за модна фотография, организиран от „Bulgarian Fashion Photographers Association“ със снимка на булката Лили Златанова.

Снимката, която бе победител през месец октомври т.г. и изпрати автора си на финала в надпреварата, събра 14 624 гласа от 1136 харесвания, 318 коментара, 374 споделяния, с осем медийни публикации, като по този начин спечели второто национално състезание.

С тази победа, Стоян Георгиев си гарантира отпечатване на персонален еднолистов и участие в 12-листов благотворителен моден календар за 2019, в полза на асистираната репродукция в България, чрез кампанията „Мода за Здраве“, както и ВИП акредитация за 32-ра и 33-та Fashion Week Bulgaria 2019 в София. Стоян ще получи и публикация на корица на страницата и група на BFPA.

Организаторите осигуряват и участие във фото изложба в Пазарджик, както и представяне в България и в чужбина, чрез участие във фото изложба и акредитация за международна Fashion Week.Стоян е добре познат в Пазарджик, а от 2007 до 2010 той работи в панагюрската телевизия Астра-Пан.

През  2010 се мести в Пазарджик и започва работа в местната телевизия „Телекабел“, след спечелен конкурс, където работи като оператор и по-късно като монтажист. През 2016 година напуска телевизията, след като е бил една година управител. Стоян е снимал за „ Господари на ефира“, снима и монтира материали за „ Диема Спорт“, а точният му обектив отразява всеки мач на волейболния клуб“ Хебър“-Пазарджик.

Източник: Monitor
Снимка: Стоян Георгиев







автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !