Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Наум Шопов и Теа избягаха в Берлин

отпечатай новината

17.12.2018 15:22 | Видян 1527 пъти

Наум Шопов и Теа избягаха в Берлин

Дни след края на снимките на шести сезон на медицинската сага Откраднат живот една от звездите на сериала Наум Шопов-младши пое към Берлин, заедно с годеницата си Теа Минкова. Двамата избраха Германия за предстоящите коледни празници.

Не само пищните базари и уникалната украса на немската столица обаче привлякоха дипломирания лекар, но и желанието да се присъедини към роднините си и да празнуват заедно Рождество Христово. Пък и за пръв път заедно с Теа ще седнат на семейната вечеря като годеници. В Берлин Наум се радва на уюта в дома на сестра си Невена и на усмивките на малката си племенница Линеа.

Шопов и избраницата му не спират да обикалят забележителностите на града и да публикуват празнични кадри в Инстаграм. Те се отдадоха на коледната атмосфера на базара в замъка Шарлотенбург, пиха греяно вино от симпатични халби под формата на ботуш, разгледаха зоопарка, който е един от най-богатите на видове в света и най-посещаван в Европа, и се забавляваха в един от най-известните клубове Bricks, който се намира в приземието на хотел Хилтън и е сред любимите места на световните звезди.

Хубавите емоции на бъдещите младоженци обаче бяха помрачени от неприятно изживяване по летищата. Малко след като кацнали в немската столица, Теа установила, че в ръчния си багаж, без да забележи е пътувала с истински скалпел.

Нито една проверка на отчела опасния медицински инструмент, но за сметка на това граничните власти строго следели какви количества козметика пренася. „С какво ли друго още може да минеш? Това е скандално“, коментира Наум Шопов в кратко видео, което публикува в социалните мрежи.

Източник: Монитор


автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !