Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Бориса Тютюнджиева се сгоди

отпечатай новината

14.12.2018 14:48 | Видян 3157 пъти | Гласували 1

Бориса Тютюнджиева се сгоди

Сексапилната брюнетка взриви интернет пространството с последната си публикация в Инстаграм. Бориса сподели с последователите си фотос, на който показва годежен пръстен.

Изглежда хубавицата е напът да премине в отбора на омъжените дами, за съжаление на многобройните си ухажори. Според запознати събитието се случило във Флоренция, където тя и половинката й били на романтична почивка.

„One love, One Italy and MY ONE AND ONLY”, е написала брюнетката под снимката с диамантеното бижу.

В момента Тютюнджиева е обвързана с мъж, който се занимава с частен бизнес и е далеч от светските среди. Според близки до двойката, именно поради този факт Бориса е преценила, че и за самата нея би било по-добре да редуцира светските си прояви. Прави впечатление, че красавицата не се появява на лайфстаил партита, нито пък в медийното пространство.

Припомняме ви, че преди да срещне сегашната си любов, Бориса имаше дълга връзка с продуцента Андрей Арнаудов, която бе обект на огромно внимание от страна на медиите. След като двамата се разделиха, моделката прецени, че предпочита да се дистанцира от суетата в родния шоубизнес и спря да дава интервюта за личния си живот. 

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !