Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Наум Шопов даде името си за благотворителност

отпечатай новината

14.12.2018 10:05 | Видян 1414 пъти

Наум Шопов даде името си за благотворителност

С пица на свое име може да се похвали актьорът Наум Шопов-младши, а начинанието е с благотворителна цел.

Известна верига пицарии кръсти най-новото си попълнение в менюто на звездата от медицинската драма „Откраднат живот“, а всеки 2 лв. от стойността й отиват в подкрепа на младежите в SOS Детски селища България.  Кампанията с пица „Наум“ ще продължи до края на януари, а актьорът вече направи първата си среща с тийнейджърите от SOS Младежки дом „Мечтатели“. Той си поговори с тях за кариерното ориентиране, мотивацията и разпределението на времето между задачите.

„Вярвам, че всеки млад човек има нужда от мотивация и подкрепа.

Щастлив съм, че успях да се срещна с част от децата, за които SOS Детски селища се грижат и се надявам срещата ни да е била толкова вдъхновяваща за тях, колкото беше за мен”, коментира екранният д-р Тасев.

Преди броени дни Шопов-младши положи Хипократовата клетва и се дипломира и сподели в социалните мрежи, че празнува по повода с приятели и няколко пици „Наум“.

Междувременно стана ясно, че още тази пролет телеманиаците ще видят как ще се развърже възела около героите на сериала „Откраднат живот“, чийто шести сезон приключи едва преди седмица. Новите епизоди ще се завъртят под мотото „Любовта лекува“, а лекарите ще оперират в чисто нова болница.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !