Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Малкото коте се сгоди за бизнесмен

отпечатай новината

12.12.2018 16:02 | Видян 1983 пъти

Малкото коте се сгоди за бизнесмен

Плеймейтката Бояна Генова се сгоди.

Блондинката се похвали сама за щастливото събитие в социалните мрежи. Красавицата, която се изявяваше като актриса в риалити сериала София ден и нощ, от лятото е щастливо обвързана, а очевидно и сгодена от няколко дни.

Поне така сама съобщи в Инстаграм. В информацията си, която е достъпна за всички потребители, Генова добави и Сгодена, пише Телеграф.

Мъжът до нея се казва Манол Кисьов и се занимава със собствен бизнес. Той има ресторант с неговото име, който се намира в центъра на София. Според запознати двамата са влюбени и са заедно от сравнително кратко време, но любовта им била толкова силна, че Малкото коте на Божинов дори не се замислила какъв отговор да даде на своя любим, когато той паднал на колене пред нея.

Двамата не крият връзката си, но и не я натрапват прекалено в социалните мрежи. Преди няколко Бояна за първи път сподели тяхна обща снимка.

Един от коментиращите под снимката отправи коментар към Манол и написа, че има страхотна жена до себе си и трябва много да си я пази. От своя страна младият годеник е по-атрактивен във Фейсбук, където побърза да сподели с приятелите си как се подготвят за празниците и Бояна украсява коледната елха в общия им дом.

Приятелите му веднага написаха, че изглеждат много щастливи заедно и им пожелават да е така още дълги години.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !