Ето кой ще бъде следващият агент 007,...

На Арън Тейлър-Джонсън „официално беше предложена...

Панайот Панайотов в образа на Ал Бано...

Любимото шоу за имитации „Като две капки...

Теодора и Тони Стораро с отличия от радио „Романтика”

отпечатай новината

12.03.2009 18:00 | Видян 15355 пъти | Гласували 1

Теодора и Тони Стораро с отличия от радио „Романтика”

На бляскава церемония в клуб „Биад” радио „Романтика” раздаде годишните си любовни награди.

Сред наградените изпълнители съвсем заслужено бяха и звездите на „Диапазон рекърдс” - Теодора и Тони Стораро.
Човекът-глас получи голямата награда за „Изпълнител номер 1 на любовни песни”, а „Изневерявам ти” на Теодора бе отличена като най-излъчваната песен в ефира на радиото за 2008г.

Примата на „Диапазон рекърдс” се просълзи на сцената и благодари от сърце на всички, които са гласували за нея. И за радост на присъстващите изпя „Изневерявам ти” – „Най-любовната песен с клубно звучене”. Естествено, изпълнителката не пропусна да благодари на екипа, с който работи и на радио Романтика за отличието.

Интересен бе моментът, когато се връчи наградата за „Любовна песен на 2008г.” Сред номинираните бе и „Искам те за мен” на Тони Стораро. Наградата отиде при Преслава, но тя заяви пред всички, че според нея Тони Стораро я заслужава.

Тони Стораро също направи жест към колегите си Ерик, Джордан и Илиян. Той заяви, че споделя своята награда за изпълнител с тях и ги покани на сцената. Заформи се истински звезден купон с Тони Стораро и хитовете „Искам те за мен” и „Уникат”.

Награждаването премина сред невероятна атмосфера. Невероятно шоу и много хитове – това беше мотото на вечерта. А всички слушатели на радиото имаха възможността да се насладят на купона на живо в ефира на радио „Романтика”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !