Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Ани Салич пак студентка

отпечатай новината

07.12.2018 16:11 | Видян 2277 пъти

Ани Салич пак студентка

Въпреки че годи 50 години, Ани Салич продължава да трупа знания с желание. Чаровната тв водеща е записала „Сигурност и противодействие на радикализацията и тероризма във Военна академия и чете усилено за изпити.

В годината, в която синът й Лазар завърши средното училище, Ани реши, че ще става студентка. Водещата редовно е засичана в сградата на ВА ”Георги Раковски”, където ходи на лекции и упражнения.

По всичко изглежда, че Ани няма намерение да се пенсионира в телевизията, а планира да се издигне към високите етажи на властта. Освен журналистката не крие, че редовно пътува из чужбина и наскоро дори сподели възмутеното си мнение от арабска сватба в центъра на Берлин, където сватбарите блокирали пътищата с танците си.

Въпреки новото си начинание обаче, Салич не планира да се уволнява от редиците на Нова телевизия. Публична тайна е, че в момента тя взима близо 12 000 лв на месец за работата си в медията, пише "Ретро".

Напористата благоевградчанка е завършила научна информация в столичен вуз, а след това започва работа като преводач. По-късно обаче съдбата й се преобръща и тя започва да се изявява в телевизията — първо като партньор на Юксел Кадриев в Би Ти Ви новините, а след това и в Нова телевизия, където й партнира Николай Дойнов.

За разлика от ученолюбивата си колежка обаче, той все още е пишман студент — и не може да си вземе дипломата за правист от Югозападния университет в Благоевград.   

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !