Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Натали Портман нападна Джесика Симпсън

отпечатай новината

08.12.2018 09:11 | Видян 2189 пъти

Натали Портман нападна Джесика Симпсън

Всичко започна с невинен коментар, който Натали Портман отправи по повод Джесика Симпсън, повреме на интервю с USA Today. В момента актрисата снима филма Vox Lux, където играе по-възрастната версия на главната героиня, която е тийнейджърка, превърнала се в поп звезда.

Докато Натали коментираше образа на жените в общество, спомена следното: “Когато бях тийнейджърка си спомням Джесика Симпсън на корицата на списание, а надписът гласеше ‘Девствена съм’, докато Джесика е облечена в бикини. Това беше объркващо за мен. Не разбирам какво искаше да ми каже тя с това като жена, като момиче“.

Джесика Симпсън не остана безпристрастна към коментара и побърза да напише пост, директно отправен към актрисата: “Натали Портман – останах много разочарована тази сутрин, когато прочетох, че съм те ‘объркала’ с това, че съм облякла бикини и съм се снимала за корицата през 1999 година, когато бях още девствена. Като публични фигури, и двете знаем, че образа ни не е изцяло в наш контрол и че много често индустрията в която работим се опитва да ни постави в някакви кутийки и граници.”

Джесика допълни още: “Научена съм да бъда себе си и да уважавам различните начини по които всяка жена изразява и показва себе си, поради което вярвах и продължавам да вярвам, че да изглеждам секси по бикини и да съм горда с тялото си не са синоними на това да правя секс.”

Певицата завърши поста си като изтъкна, че Натали Портман е направила много затова жените по света да се подкрепят и я насърчава да не засрамва нито една жена заради изборите, които тя прави.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !