Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Оперират участничка от Фермата

отпечатай новината

05.12.2018 13:32 | Видян 1338 пъти

Оперират участничка от Фермата

Сериозен здравословен проблем стана причина сприхавата софиянка Христина завинаги да напусне Фермата десет дни преди големия финал на риалитито.

Лекар от столичната болница, в която младата фермерка беше приета с болки в корема и съмнения за апендицит, потвърди диагнозата и обяви, че тя спешно трябва да бъде оперирана, защото апендицитът може да се спука и това да доведе до необратими последици.

Така, софиянката-кавгаджийка за втори път напусна шоуто, този път завинаги. Новината за края на участието й съсипа Христина и тя със сълзи на очи сподели, че се чувства смачкана от неочакваната си елиминация, пише БЛИЦ.

„Няма на кого да се сърдя, че е станало така. Мъчно ми е, че се случи малко преди финала, а имах шанс да стигна поне до там“, заяви Хриси.

Тя съжали, че не е имала възможността да поживее още малко с останалите фермери и най-вече да покаже добрата страна на характера си.

„За мен Фермата беше най-великото приключение, през което съм минала и мястото, на което съм изживяла най-силна амплитуда от емоции“, допълни Христина.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !