Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Дидо от D2 посрещна рождения си ден във Фермата

отпечатай новината

05.12.2018 11:04 | Видян 1709 пъти

Дидо от D2 посрещна рождения си ден във Фермата

Фаталната 13-та седмица от Фермата: Съединение се оказа най-емоционалната за вокалиста на D2 Дидо. Освен че след оспорвана битка с помака Нури той най-накрая успя да стане шеф на стопанството, музикантът отбеляза и 35-ия си рожден ден в предаването.

Вместо с целувка от любимата си съпруга Юлия Кулиш, този път рано сутринта рокаджията беше изненадан от други две приятни дами – кравите Среда и Лиска, които го посрещнаха в обора с по една голяма торна „торта“. Дидо получи поздравления за рождения си ден от всички съфермери, като емигрантката Роси му пожела съвсем скоро да стане и татко.

След като прекара цял ден в изпълнения на задълженията си като шеф на фермата – разпредели седмичните задачи и избра нови ратаи, привечер Дидо получи неочаквана изненада. Всички участници се бяха събрали във фермерската къща, като този път рожденикът беше посрещнат с истинска шоколадова торта и под музикалния фон на песента Честит рожден ден за теб.

Дойде време и за подаръците. Близките му приятели Жоро и Роман го изненадаха с общо видео послание, което типично в техен стил беше изпълнено с огромна доза чувство за хумор. Със сигурност обаче по-емоционално беше краткото клипче, което Дидо получи от съпругата си. В него тя му пожела да е здрав и много щастлив с нея.

Източник: Монитор
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !