Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Наум Шопов-младши и Теа Минкова вдигат лятна сватба

отпечатай новината

03.12.2018 16:14 | Видян 2439 пъти

Наум Шопов-младши и Теа Минкова вдигат лятна сватба

Наум Шопов-младши и годеницата му Теа Минкова планират да се врекат във вечна вярност през лятото. Звездата от Откраднат живот с лекарски ценз и половинката му са категорични, че не искат да чакат дълго преди да чуят Менделсон.

Въпреки това все още не бързат да наливат пищни планове за голямото събитие.

Самото предложение за брак екранният д-р Тасев организирал сам в продължение на два месеца. Синът на Христо Шопов и Минкова се сгодиха преди броени седмици, като Наум падна на коляно пред избраницата си по време на събитие на дрифт писта. Двамата дори заснеха годежа си, а видеото бе изгледано близо 20 000 пъти в YouTube само за едно денонощие.

Сред последните проекти на бъдещото семейство е отварянето на рекламна агенция съвместно с Александра и Дани Петканови. Освен това Шопов-младши и Минкова работят и по издаването на първата книга на дипломирания лекар. Тя носи заглавието Булгар звер, а в нея Наум дава ценни съвети на последователите си във фитнеса.

„Това е проект, който седи от години в главата ми, но ето че и неговият момент дойде! Вложих много време и старание, за да се получи нещо, което би се отличило от всички останали фитнес програми. Притежавайки Булгар звер, вие получавате моя шест годишен опит в залата - с грешките и уроците, които тя ми е дала“, обясни екранният д-р Тасев в социалните мрежи.

Гръбнакът на проекта е т.нар. Фитнес буквар - кратка книжка, в която Шопов събира най-необходимата информация за постигане на желаните резултати в залата. „От това да дам разяснение за най-важните термини отнасящи се за тренировките, до 10-те мита на всеки начинаещ трениращ. Тази информация е добита чрез стажа ми във фитнеса и следването ми по медицина“, обяснява още той.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !