Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Приянка Чопра чака Меган за сватбата

отпечатай новината

01.12.2018 20:54 | Видян 2439 пъти

Приянка Чопра чака Меган за сватбата

Днес е сватбата на Приянка Чопра и Ник Джонас. Очаква се венчавката да бъде като в индийските филми. След като актрисата бе сред официалните гости на бракосъчетанието между принц Хари и Меган Маркъл през май, тя им върна жеста, като ги покани на своето.

Приянка и Меган се познават от началото на 2016 г., когато са поканени на събитие на списание Elle в САЩ. Тогава двете започват да си говорят и бързо се сприятеляват.

„Приянка е невероятен човек. Успяхме да поддържаме връзка чрез мейли и текстови съобщения. Опитваме се да се видим всеки път, когато двете сме в един и същи град“, споделя Меган пред индийска медия, малко преди да стане част от британското кралско семейство. Тя обаче едва ли ще се реши да пътува до Индия, за да присъства на сватбата на добрата си приятелка, пише Daily Mail.

Херцогът и херцогинята на Съсекс очакват първия си наследник през пролетта на 2019-а. Наскоро принц Хари отиде сам на визита в Замбия, а Меган остана във Великобритания.

По-рано тази седмица бъдещите младоженци събраха роднините си за Деня на благодарността, след което бяха поканени на купон по случай тяхната сватба, организиран от продуцентите на актрисата.

Сватбата на Приянка Чопра и Ник Джонас ще бъде тази неделя в двореца Умайд Бхаван в град Джайпур. Специалните тържества на индийската фамилия започнаха на 28 ноември. За целта родният дом на звездата в Юху е украсен с празнични светлини.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !