Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Дария Симеонова показа Макси

отпечатай новината

29.11.2018 15:59 | Видян 1954 пъти

Дария Симеонова показа Макси

„А някой ми спи на рамото“. Това написа Дария Симеонова във Facebook. Актрисата, която в началото криеше, че е станала майка, вече показва бебето по-често на своите последователи в социалната мрежа.

Въпреки че все още не публикува фотоси с лицето на малкия Макс, тя споделя как се чувства като майка. Подобно на други жени, родили преди няколко месеца, Дария качва снимки на ръцете и крачетата на бебето си.

„Събота сутрин... а ти изглеждаш така не защото си избухвал в петък вечер“, написа актрисата под нейна снимка, на която изглежда недоспала. Много хора ѝ пожелаха търпение и здрави нерви, а тя им отговори: „Наслаждавам се, забавлявам се и съм благодарна за всеки миг! Предпочитам да се будя в този вид за сина ми, отколкото за снимки“.

Дария Симеонова роди на 30 август и бързо се върна на снимачната площадка. Наскоро тя се снима в нов филм заедно с колежките си Яна Маринова и Луиза Григорова. Въпреки новите си ангажименти, 29-годишната българка неведнъж сподели в социалната мрежа, че моментите с детенцето ѝ са най-скъпи и то е най-големият ѝ приоритет.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !