Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Джони Деп свири на сватбата на Шейн Макгоуан от Pogues

отпечатай новината

28.11.2018 10:46 | Видян 1192 пъти

Джони Деп свири на сватбата на Шейн Макгоуан от Pogues

Джони Деп бе сред специалните гости на дългоочакваната сватба на музиканта Шейн Макгауан от популярната група Pogues и приятелката му Виктория Мери Кларк.

Церемонията се състоя в кметството в Копенхаген, а за музикалния фон се погрижи именно звездата от Карибски пирати, който свири на китара по време на събитието. Музикантът и журналистката се врекоха във вечна вярност след 32-годишна връзка.

Двамата са сгодени от 11 години.

„И двамата сме интровертни и решихме, че единственото решение е да избягаме заедно на място, където не познаваме никого и никой не ни познава – в случая Копенхаген, и да запазим това място в тайна. Констатирах обаче нещо, за което не си давах сметка - хората действително искат да покажат, че обичат човека, за когото се грижат. Тъй като настоявахме около сватбата ни да не се вдига излишен шум и след като установихме, че запазването й в абсолютна тайна е невъзможно, решихме на нея да присъстват само малък брой близки приятели и семействата ни“, коментира малко преди сватбата 52-годишната булка.

Приятелство, датиращо от преди повече от две десетилетия, свързва Макгауан и Деп. Венчавката не е първият път, в който холивудският ас свири на китара за важен повод на вокалиста на Pogues. Музикалният си талант актьорът демонстрира и на празника по случай 60-ия рожден ден на Макгауан в Дъблин тази година.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !