Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Джоузефин Скрайвър се сгоди

отпечатай новината

27.11.2018 17:38 | Видян 1373 пъти

Джоузефин Скрайвър се сгоди

Приятелят й Александър Де Леон я завел във Финландия, но сбъднал повече от една от мечтите й.

На 23 ноември, моделът на Victoria’s secret Джоузефин Скрайвър се сгоди за дългогодишния си приятел музикантът Александър Де Леон. До тук всичко звучи съвсем в реда на нещата, но предложението на певеца е достойно за сценарий на филм.

Датата на която са се сгодили – 23 – е много символична и за двамата. Това не само е възрастта на Джоузефин, но и щастливото й число. Освен това, именно на 23-ти Александър пуска своята песен “Аурора”, вдъхновена от красотата на Северното сияние и специално посветена на неговата любима.

Романтиката и изненадите обаче не свършват до тук. Джоузефин е решила да изпълни всички цели от своя bucket list (списък с мечти) и да види Северното сияние е именно една от тях, а ако трябва да сме точни – втора подред. Първата – да плува с косатки – моделът сбъдва само дни преди да посети Финландия.

Първоначално Александър я завежда във Финландия, за да й помогне да зачеркне поредната мечта, но се оказва, че певецът сбъдва и още едно нейно съкровено желание като пада на едно коляно по средата на замръзнало езеро. Вокалът на група The Cab е организирал всичко: запалил е огън, донесъл е одеала и дори е приготвил горещо какао, за да им бъде наистина топло и уютно докато съзерцават красотата на Аурора.

Джоузефин сподели кадри от предложението, заедно с дълго и мило послание към своя любим: “Ти си моето най-голямо приключение. Моята сбъдната приказка. Моят най-добър приятел. Любовта на живота ми. Понякога в живота срещаш онзи човек, който придава смисъл на всичко. Човекът, който ти помага да се превърнеш в най-добрата версия на себе си. Човекът, който не просто те кара да мечтаеш.. а да вярваш!”

 

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !