Аз съм във Фейсбук само защото се...

"Аз съм във Фейсбук само защото се нуждая от...

Министър в оставка замина...

Министърът на командировките, както наричат...

Бившият на Парис Хилтън си иска пръстена

отпечатай новината

21.11.2018 16:55 | Видян 1619 пъти

Бившият на Парис Хилтън си иска пръстена

Какво ще стане с годежния пръстен на Парис Хилтън? Това питат американски таблоиди само няколко дни след като красавицата и годеникът й се разделиха. Оказва се, че Крис Зилка си искал бижуто обратно.

Според източници, близки до мъжа, въпросният пръстен струва 2 млн. долара, но той е получил голяма отстъпка при закупуването, защото Парис била редовна клиентка на бижутера, който го продавал. Въпреки това Крис не смятал да го остави на бившата си.

Един от слуховете, който се носи за края на техните отношения е, че именно Парис е прекратила всичко заради натоварения си график и невъзможността да се вижда толкова често със Зилка. Той искал семейство и нещо по-сериозно, докато тя се дърпала. Затова ѝ се обидил след като тя развалила годежа.

Припомняме, че Парис Хилтън се сгоди в началото на 2018 г. Няколко месеца по-късно певицата успя да загуби пръстена в клуб в Маями, но добри хора са го открили и върнали. Тогава Крис Зилка написа в социалните мрежи, че благодари на Господ, че пръстенът е бил в ледарка на заведението и блестял благодарение на своите 20-каратови диаманти.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !