Тарантино слуша новата песен на Тома...

Качествена българска музика с напълно ново звучене -...

Молец, 100 Кила и Васил Петров част...

• От 17 до 19 май Габрово ще се превърне в сцена на...

Кулагин нападна Людмила Захажаева

отпечатай новината

20.11.2018 15:52 | Видян 1709 пъти

Кулагин нападна Людмила Захажаева

Гримьорът с остър език Валентин Кулагин се обяви срещу майката на Албена Вулева – Людмила Захажаева.

Причината – по време на снощния лайв на предаването „Биг Брадър: Most Wanted”, където Вулева се подвизава, Захажаева сравни леко чалнатия музикант Я-я с Кулагин и Луна. Провокативната рускиня заяви, че Стоян е забавен за зрителите като Валентин и изпълнителката на „Президент“, но „това е патология“.

„Малки са й ръкавичките, ама държи да ги носи. Чантата й е от "килото". Изправя си косата с ютия. Кулагин също разсмивал, и Луна разсмилава, но това е Паталогия. А ти си Лили Иванова, качена на трактор. В днешното предаване три пъти чух името си, ще дойда най-накрая в студиото да ви опукам там, панаири такива!", написа в социалните мрежи гримьорът.

Кулагин не пропусна да коментира и своя колега в шоуто – Цецо Андреев, който влезе в лют скандал Емануела на тема кой е по-по-най и чии зависимости са реални.

„Говори ми за ниво тая, дето разведе половината държава“, отсече Цецо.

"Цеци - Вирсачито. Иска и то като мен да бъди, ама от б0тици в Илиенци. С камъня Сварофффски", написа за него Валентин, като пусна две снимки на подобни техни тоалети – единият оригинален, а другият реплика.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !