Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Джизъса лишава децата си от наследство заради Златка

отпечатай новината

20.11.2018 10:02 | Видян 3731 пъти

Джизъса лишава децата си от наследство заради Златка

Къщата на Благо Джизъса в Горна Баня, която е обявил за продан под натиска на безпаричието и чехъла на Златка, всъщност пази доста любопитна история, която разкрива след себе си нова порция лъжи от близкото минало.

През 2014 г. Георгиев и бившата му жена Христина Витанова се разделят окончателно. Веднага след това ПР-а му Наско Лазаров дава обширно интервю от името на клиента си, в което първо лъже, че разлъката е временна, а след това подчертава, че докато Благо играе за руския  отбор „Амкар“, то Христина и децата му не са лишени от нищо в България – оставил им е къщата в Горна Баня, коли и „абсолютно всичко“ и заключва, че никоя златотърсачка не може да разбие това семейство. Всичко посочено до тук, виждайки какво се случи след това, а и днес, се оказва пълна лъжа.

По онова време на места той и свитата му тръбяха, за пред медиите разбира се, че за да обезпечи любимите си същества и да бъдат спокойни, дори и след окончателна раздяла с Витанова, ще й предпише  въпросната къща.

След като стана ясно, че четири години по-късно той е обявил имотът за продан, чувствайки се задължен на новата си изгора Златка Райкова, че му плаща сметките, а трябва да е обратното, той е забравил, че домът е наречен за наследство за Йоана и Давид и очевидно изобщо не е предписвал къщата на майка им… И както гласи поговорката „Подарена къща - назад не се връща“.

След като реши да се развежда с Есмер Омерова, уж заради огромната й ревност, Благо си тръгна гол като пушка от Русия. Съвсем нормални и заслужени за него последици… Възползвайки се от това, че бившата му Христина е с финансово състоятелен мъж, лекомислено Благо е решил, че е отговорността около благополучието на първите си две деца е прехвърлена в чужди ръце.

Наистина недоумяваме какви планове крои за съвместни наследници със Златка, след като той вече има цели три, плюс меркантилна жена до себе си, и дори да вземе 690 000 евро, много скоро след получаването им, няма да ги има. Доста лекомислено!

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !