Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Биографичен филм връща Соня Йончева в България

отпечатай новината

19.11.2018 15:27 | Видян 1322 пъти

Биографичен филм връща Соня Йончева в България

Оперната приа Соня Йончева ще се завърне в България. Притегателна сила към родината за звездата е премиерата на филм, посветен на живота й.

Лентата „Соня Йончева. Sempre Libera” („Винаги свободна“) е част от програмата на 32-рото издание на Киномания и ще бъде излъчена на 26 ноември от 19.00 ч. в кино "Люмиер Лидл".

"Това е история за момиче, което мечтаеше за по-добър живот за родителите си.

Моята борба, съдбата ми, надеждите ми...", това написа в социалните мрежи единствената изпълнителка в историята на Метрополитън опера, която в един сезон участва в три спектакъла.

Повече от две години филмов екип, воден от журналиста и продуцент Георги Тошев, следва Соня Йончева по света - Лондон, Ню Йорк, Милано, Мюнхен, Виена, Пловдив, София са част от местата, където са запечатани мигове на триумф и съмнение, на радост и тъга.

Филмът проследява напрегнатото всекидневие на Соня и триумфалното й шествие по най-големите сцени. В снимачна площадка се превръщат хотелската стая, гримьорната, бащината къща, влакът и някои от най-големите оперни театри в света като Метрополитън, Ковън гардън, Ла Скала, Щатсопера във Виена.

Освен самата Йончева, в продукцията участват още Пласидо Доминго, Антонио Папано, Масимо Дзанети, Майкъл Фабиано, Томъс Хемпсън, Теменуга Йончева.
 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !