Захари Бахаров изпусна Икар-а, взе го...

Пенко Господинов измъкна под носа на Захари Бахаров...

Преди да я познавам ме дразнеше:...

Любимият на Гала Стефан Николов призна, че преди да я...

Румънеца и Енчев- първите БГ звезди в румънското Господари на ефира

отпечатай новината

10.03.2009 17:30 | Видян 4696 пъти

Румънеца и Енчев- първите БГ звезди  в румънското Господари на ефира

Румънеца и Енчев бяха специални гости в най-популярното и рейтингово шоу в Румъния – “Cronica Carcotasilor” или оригиналното шоу „Господари на Ефира”. След  като румънското Story написа цяла статия за тях, интереса към българските изпълнители започнал да расте главоломно. От три месеца, последният им сингъл -  „Burn” е в много висока ротация в едни от най-големите радиостанции там.

Румънците били шокирани, че най-популярното българско рап дуо е всъщност на половина румънско.  Именно за това, сценаристите и водещите на предаването веднага поканили българските любимци да им гостуват.
„Думите, с които ни посрешнаха бяха – Меглена Кунева, Димитър Рачков, Румънеца и Енчев и това беше единственото, което водещите знаеха на български”, коментира Енчев. „За мое най-голямо съжаление, интервюто се водеще на румънски, а не на английски език и за това за първи път в живота ми аз отговорих само на един въпрос”, оплака се изпълнителя. Румънеца пък споделя, че прическите им са направили най-силно впечатление и дори са били питани дали това е някакъв специален български шампоан.

Румънеца и Енчев са едни от първите български изпълнители, които успешно промотират и налагат своята музикална продукция, извън България. Двамата изпълнители са на мнение, че българските медии не възприемат толкова добре българската музика, колкото ѝ се радват в чужбина.  За разлика от България, оабче в Гърция, Турция, Румъния и дори Холандия, Румънеца и Енчев, стремително събират адмирациите на медиите.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !